Mijn winkelwagen

Uvex Take Off Goggles

Uvex Take Off Skibrillen (Goggles)

Om skiën en snowboarden nog veiliger te maken, ontwierp uvex de Uvex Take Off goggles. Met een simpele handbeweging kan een flinterdunne externe lens over de bestaande worden aangebracht of verwijderd. Misgrijpen kan niet, dankzij de handzame grip. De twee magneten op de vaste lens maken het plaatsen eenvoudig. Supersnel, met één hand. Zo bent u in iedere weersomstandigheid veilig op pad.

 

De externe lens heeft dezelfde eigenschappen als de vaste: hij is krasvrij, onbreekbaar, superdun en gemakkelijk in de jaszak op te bergen. De vaste lens is getint en versterkt het contrast, zodat u op de piste altijd het overzicht kunt behouden. De externe zonnelens daarentegen laat de natuurlijke kleuren in hun waarde en beschermt daarbij de ogen maximaal tegen schadelijke straling. De goggle kan voor extra stabiliteit in de helm worden geïntegreerd en is voorzien van een membraan dat sneeuw en vocht ervan weerhoudt tot de ogen door te dringen.

Kameleon

De goggledrager eist bij vochtig weer een andere lens dan bij stralende zonneschijn. Bovendien krijgt iedere wintersporter te maken met wisselende lichtsituaties. Ineens overspoelt fel zonlicht het gezichtsveld, waardoor er voor korte (of langere) tijd een heikele situatie ontstaat. En dat gaat net zo gemakkelijk andersom: de ogen waren net aan de volop schijnende zon gewend, als er ineens een schaduwsituatie opduikt. Op zo’n moment is alertheid alleen niet voldoende. De kameleonachtige eigenschappen van de take off-collectie houden u op de been.

 

Prijzenmagneet

De take off-collectie is onverwoestbaar door het oerdegelijke Duitse fabrikaat. Dit werd al op waarde geschat door toonaangevende testinstellingen en -magazines, zoals Stiftung Warentest (oordeel: zeer goed) en Konsument (idem dito). Bovendien kan uvex take off pronken met de Plus X Award voor Beste Skigoggle van 2011 en de ISPO European Ski Award.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Advies
Heeft u vragen over uw bestelling of een specifiek product?

Voor een deskundig advies stuur je een e-mail naar onze klantenservice. 
Aanmelden nieuwsbrief