Mijn winkelwagen

Werken bij TimeXL.nl

 

The strength of the team is each individual member...
the strength of each member is the team
Phil Jackson, basketbalcoach Chicago Bulls


Wie we zijn

TimeXL.nl, onderdeel van Keurshops B.V., is één van de grootste online horlogewinkels van Nederland met een zeer ruim aanbod van horloges, sieraden en zonnebrillen. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

 

TimeXL.nl heeft als doel om de grootste online horlogewinkel van Nederland te worden waar iedereen terecht kan voor de nieuwste horloges, sieraden, zonnebrillen en accessoires. Ons huidige aanbod bestaat inmiddels uit ruim 40 A-merken met meer dan 1000 verschillende producten en daar komen telkens weer nieuwe bij. Er is dus nog genoeg ruimte om te groeien en dat blijven we zeker doen!

 

Aan de slag bij TimeXL.nl

Aan de basis van ons succes staat een jong en enthousiast team met uitgebreide kennis op het gebied van horloges, sieraden en zonnebrillen en ruime ervaring uit de praktijk. TimeXL.nl groeit snel en er is nog heel veel ruimte om te groeien, daarom draait bij ons alles om vertrouwen en verantwoordelijkheid.

In onze open en informele werkomgeving krijgt iedereen dan ook volop te ruimte om mee te groeien en bij te dragen aan het succes van TimeXL.nl.

 

Zien we jou bij de finish?

Werken bij TimeXL.nl betekent werken bij de meest sportieve webwinkel van Nederland! We zoeken collega’s, mensen met wie het klikt. Dus heb jij affiniteit met internet, retail, ben je gedreven en heb je een ondernemende mentaliteit? Dan horen we graag van je!

 

Solliciteren 

Zie je een vacature die bij je past? Solliciteer! En ook als jouw perfecte baan er niet tussen staat, horen we graag van je. Stuur ons je cv en vertel ons wat je bij ons zou willen doen. Maak ons enthousiast om je te ontmoeten!

Solliciteren bij TimeXL.nl kan via één van de onderstaande sollicitaties of door een open sollicitatie te sturen. Wanneer je bij ons hebt gesolliciteerd ontvang je een automatisch bericht op je e-mail, zodat je weet dat je sollicitatie goed is aangekomen.

Heb je een gerichte of open sollicitatie gestuurd, dan laten we zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. En als we op dat moment geen passende vacature hebben, dan bewaren wij graag je gegevens voor eventuele toekomstige vacatures.

 

De gesprekken

Iedere sollicitatieronde bestaat bij ons uit 2 sollicitatiegesprekken. In het eerste gesprek maken we graag kennis met je. Ons doel is uiteraard om erachter te komen of jij degene bent die wij zoeken en of de functie past bij wat jij zoekt.

Hebben we een match? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens het 2e gesprek gaan we het inhoudelijk verder hebben over de functie; is de functie precies wat jij er van verwacht en ben jij ook écht de perfecte kandidaat voor de functie!

Na deze twee gesprekken zijn we er meestal wel uit en volgt een aanbieding en uiteindelijk het tekenen van het contract. 

 

Meer weten?

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of openstaande vacatures? Neem dan contact op met TimeXL.nl via e-mail info@timexl.nl

 

Open Sollicitatie?

Staat jouw ideale job hieronder er niet bij? Dan kun je natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Stuur je e-mail naar info@timexl.nl met daarin je cv en je motivatie t.a.v. Afdeling HR.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Overzicht openstaande vacatures:

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures beschikbaar.

Advies
Heeft u vragen over uw bestelling of een specifiek product?

Voor een deskundig advies stuur je een e-mail naar onze klantenservice. 
Aanmelden nieuwsbrief