Mijn winkelwagen

Over TimeXL

TimeXL.nl is één van de grootste online horlogewinkels van Nederland met een zeer ruim aanbod van horloges, sieraden en zonnebrillen voor heren, dames en kinderen. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig, maar daar houdt het voor ons niet op! Onze klanten weten wat ze van ons kunnen verwachten.

 

Naast een duidelijke website en een ruim assortiment werken we continu aan het verbeteren van onze goede service, transparantie en personeel die verstand hebben van producten. Inmiddels leveren we via onze online webwinkels in zowel Nederland als België.

 

Waar staan we voor?

Naast zeer scherpe prijzen, een ruim gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, is het succes van TimeXL.nl te danken aan betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een zeer goede service. En hier gaan we ver in! Onze enthousiaste medewerkers weten waar ze over praten omdat zij niet alleen zelf ervaring hebben met producten die we aanbieden maar ook continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwe trends. 

 

Wat is ons streven?

TimeXL.nl heeft als doel om de grootste online horlogewinkel van Nederland te worden waar iedereen terecht kan voor de nieuwste horloges, sieraden, zonnebrillen en accessoires. Ons huidige aanbod bestaat inmiddels uit ruim 40 A-merken met meer dan 1000 verschillende producten en daar komen telkens weer nieuwe bij. Er is dus nog genoeg ruimte om te groeien en dat blijven we zeker doen!

 

Algemene bedrijfsgegevens

 

TimeXL.nl is een onderdeel van Keurshops B.V.

 

TimeXL.nl (kantoor)

Kanaalweg oostzijde 134-K

3224 AD Hellevoetsluis

 

Telefoon: 085 1117994

E-mail: klantenservice@timexl.nl

 

KvK-nummer: 53592190

BTW-nummer: NL850940345B01

Advies
Heeft u vragen over uw bestelling of een specifiek product?

Voor een deskundig advies stuur je een e-mail naar onze klantenservice. 
Aanmelden nieuwsbrief